Se închide traficul în zona Catedralei. Sâmbătă e o procesiune religioasă care pleacă de la Sala Olimpia

Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox, care va avea loc de joi până duminică, la Timișoara, are efecte și în traficul rutier. Sâmbătă după-amiază e programată o procesiune religioasă de la Sala Olimpia la Catedrala Mitropolitană, așa că vor fi restricții.

Solicitarea depusă de Mitropolia Banatului a fost avizată în cadrul Comisiei de Circulație, așa că sâmbătă, 2 septembrie, orele 14,30 – 17, va avea loc o procesiune religioasă pe traseul Sala Olimpia – Aleea F.C. Ripensia – Pasaj Michelangelo – str. Michelangelo – bd. I.C. Brătianu – Piața Iancu Huniade – Piața Victoriei – Catedrala Mitropolitană.

Mijloacele de transport de pe traseele suprapuse cu traseul procesiunii religioase vor circula cu atenție și cu restricții. La sosoirea procesiunii religioase în fața Catedralei Mitropolitane, traficul de pe bd. Ferdinand I va fi închis în zona adiacentă Catedralei Mitropolitane. Ca atare, autobuzele liniilor 33 și 33b vor întoarce în Piața Regina Maria (Spitalul de Copii Louis Țurcanu), iar autobuzele liniei Expres 3, la retur, vor avea traseul deviat de pe bd. Regele Ferdinand I – bd. 16 Decembrie 1989 – Piața Mocioni și revin pe traseul bd. 16 Decembrie 1989 – spl. Tudor Vladimirescu – bd. Vasile Pârvan.

About Post Author