Se caută un șofer de BMW. S-a „dat” cu mașina în Piața Unirii și apoi a abandonat-o / VIDEO

sursa foto: Poliția Locală Timișoara

Întâmplare ciudată, cu un BMW lovit și ridicat pentru parcare neregulamentară din apropierea sediului Poliției Locale. Mașina a fost văzută marți seară și în Piața Unirii, unde e interzis accesul auto. Este căutat acum cel care a condus-o.

Polițiștii locali au observat marți seară un BMW care a venit de pe strada pietonală Regimentul 5 Vânători, a pătruns în Piața Unirii, unde a făcut un viraj brusc, turând motorul, și s-a întors, ieșind ulterior pe strada Oituz. Autovehiculul avea numere de Timiș și s-a stabilit că aparține unei tinere. Aceasta le-a declarat polițiștilor că a împrumutat mașina cuiva și nu știe de ce era în zona pietonală.

BMW-ul a fost găsit ulterior abandonat, cu geamurile deschise și ușor avariat, pe strada Avram Imbroane, în apropierea sediului Poliției Locale. A fost anunțat și Biroul Poliției Rutiere din cadrul IPJ, iar miercuri diminețaă autovehiculul a fost ridicat și dus la sediul Timpark, deoarece se afla pe o bandă de mers, în zona indicatorului „Oprirea interzisă”.

Oamenii legii încearcă să-l identifice acump pe șofer, care riscă sancțiuni pentru pătrunderea în zona cu acces interzis, turarea motorului și oprirea în zonă în care nu este permis acest lucru.