Se caută un sat! Acasă în Banat vrea să coloreze din nou zeci de case

cj timiș

În 2019 a fost Eftimie Murgu, în Caraș-Severin. În 2020, Festivalul Faptelor Bune se mută în Timiș. Unde? Unde decideți voi, cei care vreți să dați o mână de ajutor Asociației Acasă în Banat. Până la finele lunii noiembrie puteți face propuneri.

Asociația Acasă în Banat pregătește o nouă ediție a festivalului „Color the Village/Colorează Satul” – Festivalul Faptelor Bune. În 2019, câteva zeci de voluntari au mers în județul Caraș-Severin, în localitatea Eftimie Murgu. În 2020, intevenția va avea într-o localitate din județul Timiș.

Obiectivul este același: vor fi zugrăvite 30 de case, în 3 zile. Timp de 2 săptămâni, până în data de 28 noiembrie, puteți trimite propuneri pentru sate din județul Timiș. Membrii asociației vor analiza propunerile și o vor alege pe cea mai potrivită. „Vom alege un sat din Timiș care să ne primească cu brațele deschise, să găzduiască voluntarii, să-i omenească și să îi ajute când au nevoie. La prima ediție ne-am decis să ajutăm un sat cu real potențial turistic, prea puțin valorificat. Acum ne îndreptăm atenția către un sat defavorizat, iar acțiunea noastră să aibă un impact real asupra acelei comunități”, spune Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

Pentru a face propuneri referitoare la a doua ediție Color the Village – Festivalul Faptelor Bune nu trebuie decât să completați acest formular.

About Post Author