Se caută un câștigător la Codru Festival. În premieră, România merge la European Street Food Awards

codru festival

Știi să pregătești cei mai gustoși și savuroși burgeri sau orice alt produs street food? Ai unul sau mai multe ingrediente, care fac din preparatul tău ceva unic? Dacă ai o furgonetă, un camion sau o remorcă din care le vinzi, poți reprezenta România la European Street Food Awards. Mai trebuie să treci de testul pofticioșilor la Codru Festival.

Din acest an, cea mai importantă competiție de street food, European Street Food Awards, include România, așa că se caută un finalist.

Codru Festival va găzdui, la sfârșitul lunii august, finala națională European Street Food Awards – România. În perioada 25-27 august, cei mai pricepuți creatori de street food care vin la festival intră în procesul de jurizare. Acesta înseamnă votul publicului (People’s Choice), desfășurat pe toată durata festivalului, și votul juriului (Romanian Champion), organizat în 26 august, cu desemnarea câștigătorului. Acesta va reprezenta România la European Street Food Awards 2023, în Germania.

Cei mai iscusiți bucătari vor fi selectați de un juriu format din top-chefi români, food-bloggers, jurnaliști și istorici culinari. Vor fi evaluate prezentarea vizuală, calitatea ingredientelor, originalitatea rețetelor și feedback-ul clienților. Câștigătorul va reprezenta România la finală European Street Food Awards 2023. Aceasta va avea loc la Saarbrücken, în Germania, între 29 septembrie și 1 octombrie.

Înscrierile pentru cei care vor să intre în această competiție desfășurată în premieră se fac AICI.

About Post Author