1 iunie 2020

S-a găsit proiectant pentru creșa care va apărea în locul fostului sediu al ziarului Timișoara

creșă

Fostul sediu al ziarului Timișoara se transformă. O firmă din Arad va face proiectul pentru viitoarea creșă pe care vrea s-o construiască aici primăria.

Licitația pentru „servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru realizarea obiectivului de investiții «DALI+PT reabilitare și extindere pe verticală P+1E a imobilului situat în str. Brediceanu nr. 37A și refuncționalizare în creșă»” a fost lansată de PMT în decembrie 2019. Au fost trei oferte, contractul fiind atribuit, după evaluare, către AZG Ariktirio SRL din Arad. Suma oferită: puțin peste 82.000 lei.

Contractul semnat în 20 mai are o durată de 120 zile. Firma din Arad trebuie să facă în 60 de zile documentația de avizare a lucrărilor de intervenție, care trebuie votată în plenul CL. Apoi se va trece la proiectul tehnic, pentru care sunt prevăzute tot 60 de zile. După ce și acesta va trece de consilierii locali poate începe licitația de execuție.

Clădirea de pe str. Brediceanu 37A este fostul sediu al ziarului Timișoara. După ce acesta s-a închis, imobilul a fost lăsat să se degradeze și s-a transformat în „casă” pentru oamenii străzii. După mai multe intervenții ale Poliției Locale, care a evacuat boschetarii, s-a decis sudarea intrărilor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: