29 noiembrie 2020

Românii nu mai pot intra în Serbia! Din cauza coronavirusului

serbia

Întâi au închis o parte din punctele de trecere a frontierei cu România, acum interzic total accesul. Sârbii nu mai permit intrarea în țară a cetățenilor români, din cauza epidemiei de coronavirus.

În ultima săptămână au fost închise toate punctele de trecere a frontierei cu Serbia, mai puțin Moravița și Porțile de Fier I. Acum, Serbia trece la măsuri drastice: interzic total accesul cetățenilor români pe teritoriul ei. Sunt vizați și cetățenii altor state.

Iată anunțul oficial: Autoritățile de frontieră din Republica Serbia au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara că, în scopul prevenirii extinderii bolilor contagioase în statul vecin, autoritățile competente vor interzice, respectiv limita temporar, intrarea și deplasarea pe teritoriul Serbiei a cetățenilor străini care vin din țări, respectiv zone cu transmitere intensivă a bolii COVID 19 sau focare de epidemie și anume:

  • Provincia Hubei din China
  • Orașul Daegu și provinciile Gyeongsang de Nord din Coreea de Sud
  • Cantonul Ticino din Elveția
  • Italia
  • Iran
  • România

Măsurile se aplică și șoferilor autovehiculelor de transport marfă. În cazul transportului internațional de marfă, tranzitul va fi limitat la maximum 12 ore. Pot intra în Serbia persoanele care au primit aprobare de la Ministerul Sănătății din țara vecină.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: