18 ianuarie 2021

Razie în două ture, în Timiș. Șoferii sunt în topul amenzilor / FOTO

razie

Ordonanțele militare sunt respectate cât de cât, dar regulile de circulație nu prea! E una dintre concluziile raziei masive desfășurate în ultima zi de aprilie, în două runde, în zona Lugoj, Belinţ, Găvojdia şi Victor Vlad Delamarina.

Câteva zeci de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, poliţişti din cadrul SAESP Timiş, SICE Timiş, SIC Timiş, luptători SAS, poliţişti locali, jandarmi, reprezentanţi ai Gărzii Forestiere şi ai Primăriei Lugoj au luat la puricat, în ultima zi de aprilie, Lugojul şi zonele secţiilor rurale Belinţ, Găvojdia şi Victor Vlad Delamarina.

Razia s-a desfărat în două „episoade”, dimineața și seara. Au fost organizate 22 de filtre, fiind legitimate 689 de persoane şi controlate 510 autovehicule. Au fost verificate, de asemenea, 12 societăţi comerciale. Cele mai multe sancțiuni n-au fost însă pentru nerespectarea restricțiilor de deplasare.

„Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 127.040 de lei. Cele mai multe sancţiuni, 93, au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice. Alte 22 de sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, 6 pentru nerespectarea Legii nr.12/1990 şi două la Legea nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Au fost reţinute 16 permise de conducere, fiind retrase patru certificate de înmatriculare. Poliţiştii au constatat și o infracţiune pentru nerespecatrea regimului armelor şi muniţiilor şi au verificat 12 persoane eliberate din penitenciare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: