13 iulie 2020

Primii doi pacienți cu coronavirus din Timișoara s-au vindecat. Mai rămâne doar băiatul de 16 ani

coronavirus

Femeia de 38 de ani și bărbatul de 47 de ani din Timișoara infectați cu coronavirus sunt oficial vindecați. Anunțul a fost făcut de Grupul de Comunicare Strategică, potrivit căruia ambii pacienți sunt la al doilea test negativ.

„Trei din cele șase persoane diagnosticate cu Covid – 19 (coronavirus) pe teritoriul României au fost declarate vindecate. Primul caz depistat în țară, bărbatul din județul Gorj, a fost externat. Ceilalți doi pacienți, femeia în vârtă de 38 de ani și bărbatul în vârstă de 48 de ani, internați într-un spital din Timișoara, au fost declarați vindecați după ce două teste efectuate la intervale de 24 de ore au avut rezultat negativ”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit aceleiași surse, ambele persoane declarate vindecate vor rămâne sub supraveghere medicală până în momentul externării lor. „În acest moment, mai sunt internați 3 pacienți diagnosticați cu infecție cu Covid – 19 (coronavirus) în centre medicale specializate în tratarea bolilor infecțioase din Timișoara, Cluj-Napoca și Iași. Starea de sănătate a acestora este stabilă, iar evoluția acestora este monitorizată permanent de personal medical”, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Unul din cei trei pacienți este băiatul de 16 ani de la Timișoara.

1 thought on “Primii doi pacienți cu coronavirus din Timișoara s-au vindecat. Mai rămâne doar băiatul de 16 ani

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: