PNL și USR PLUS, negocieri prelungite. Mesaje identice de la Fritz și Nica

nica

Negocierile dintre PNL și USR PLUS nu s-au terminat. Alin Nica și Dominic Fritz anunță, în postări identice pe Facebook, că au decis împreună să prelungească perioada de discuții.

„Am avut mai multe conversații cu Dominic Fritz în ultimele zile. Am decis împreună să prelungim perioada de negociere în speranța că vom ajunge la o înțelegere între PNL și USR PLUS despre majorități stabile și asumate atât în Consiliul Județean, cât și în Consiliul Local. Suntem conștienți de responsabilitatea mare cu care timișorenii și timișenii ne-au încredințat în 27 septembrie și hotărâți să transformăm Timișoara și Timișul împreună”, a scris pe Facebook, luni seară, Alin Nica. Un mesaj identic a fost postat și de Dominic Fritz.

Negocierile dintre cele două partide s-au „gripat” joia trecută, când Fritz i-a și transmis un ultimatum lui Nica, până luni seară. Liberalul a semnat demonstrativ, vineri, protocolul de colaborare, iar sâmbătă Ludovic Orban a spus că PNL nu vrea să facă majorități în CL Timișoara și CJ Timiș decât cu USR PLUS.

Cu cât s-a prelungit termenul urmează să vedem. Marți, Dominic Fritz află și dacă va putea fi învestit primar în câteva zile: Tribunalul Timiș decide asupra contestațiilor referitoare la validarea mandatului său.