30 martie 2020

Piață online, pentru producătorii locali. GAL Timișul de Centru lucrează la asta

piață

Proiect de sezon de la Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru. Acesta vrea să pună în legatură comunitatea cu producătorii locali de legume, fructe, mezeluri, brânzeturi, lactate, miere. În cel mult două zile va fi deschisă o piața online.

Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru se pregătește să deschidă o piață online. „Ne dorim să ajutăm la limitarea răspândirii virusului COVID-19, la creșterea numărului produselor alimentare disponibile, dar și reșterea implicării comunității din județului Timiș în a susține economia locală, prin achiziționarea de produse alimentare direct de la micii producătorilor locali”, explică Alexandru Iovescu, de la GAL Timișul de Centru.

Se lucrează la identificarea producătorilor locali dispuși sa livreze produse în condiții igienico-sanitare. Producătorii interesați sunt rugați să trimită prin e-mail următoarele informații: numele și prenumele; localitatea; produsele comercializate; prețul produselor; condițiile de livrare (comandă minimă, de unde se ridică produsele, dacă se oferă transport la domiciliul clienților și în ce condiții); modalitatea de plată acceptată; date de contact; două poze cu produsele comercializate

Piața online, mai spune Iovescu, ar putea fi operațională în maximum două zile, aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: