Pe urmele lui… Dragnea. Călin Dobra anunță asfalt în toate centrele de comună din Timiș

Anghel Saligny

Călin Dobra anunță o nouă victorie: ultimul centru de comună fără asfalt scapă de drumul de piatră! Se întâmplă în anul de grație 2019, adică în secolul XXI, în Brestovăț, pe o lungime de 8 kilometri. Planurile triumfaliste pentru viitorul neprecizat anunță că în Timiș nu va mai exista niciun drum care să nu fie asfaltat.

„Niciun centru de comună din Timiș fără asfalt! Ultima reședință de comună din județ fără șosea asfaltată scapă de drumul de piatră. Președintele Consiliului Județean, Călin Dobra, a semnat ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a DJ 572, care traversează Brestovățul, pe sectorul Lucareț – limita cu județul Arad”, a transmis, într-un comunicat, joi, 6 iunie, CJ Timiș.

Călin Dobra anunță 8 kilometri de șosea

Este vorba despre opt kilometri de drum, în mare parte din piatră, care, printr-o investiție de aproape 11 milioane de lei,cu tot cu TVA, vor intra în secolul XXI. Lucrarea este estimată să dureze nouă luni. Șefului CJ i se pare un lucru extraordinar. „Am ajuns la nivelul la care, anul acesta, după finalizarea lucrărilor din Brestovăț, nu vom mai avem nici un centru de comună neasfaltat. Mai sunt drumuri de piatră și în alte localități. Ne concentrăm eforturile pentru a moderniza cât mai multe dintre acestea. Aproape toate lucrările lansate în 2019 au fost pentru drumuri care au văzut pentru prima dată asfaltul”, a declarat Dobra.

Planurile – vă reamintim, suntem în anul 2019 – presupun atingerea unui nou prag al modernizării. „Lucrăm în baza unor priorități. Intervenim în primul rând acolo unde este cea mai mare nevoie. Următorul nivel la care îmi doresc să ajungem, deși pare ambițios, va fi niciun kilometru de drum județean neasfaltat. Sunt convins că echipa CJ Timiș are forța de a îndeplini acest deziderat”, a mai spus Călin Dobra. Vă reamintim, în luna martie, fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, în prezent la închisoare, anunța, triumfător, că guvernul său a scos țara „din noroaie” și că occidentalii sunt invidioși deoarece comunele din România arată mai bine decât ale lor.

About Post Author