Pau îi răspunde lui Simonis: Știu, cum știți și voi, la PSD, că prima șansă o are Marius Craina

pau

Mesaj pentru „Fredi/Domnule președinte Simonis”, de la Adrian Pau. E răspunsul Pro România la invitația președintelui PSD Timiș, de a vota candidații social-democrați, în dauna celor proprii.

La o zi după ce PSD Timiș a anunțat candidatura Voichiței Lăzureanu la Primăria Timișoara, Alfred Simonis a făcut un apel către „foștii colegi” de la Pro România. Le cerea să se gândească bine unde pun ștampila și să voteze candidații social-democrați la PMT și CJ. Pentru că sunt singurii care au șanse.

Răspunsul a venit de la coordonatorul Pro România Timiș, deputatul Adrian Pau, care i s-a adresat, pe Facebook, lui „Fredi/Domnule președinte Simonis”.

„Există un mare «dar»”

„Apreciez bunele intenții și cuvintele frumoase, dar situația prezentată de tine/dumneavoastră stă puțin diferit (…) Am fost colegi de partid. Știm amândoi că una dintre problemele de care ne-am lovit a fost refuzul unor colegi de a candida pentru funcția de primar al Timișoarei (…) De curând a ieșit în față Voichița Lăzureanu, un om pe care îl prețuiesc sincer. Dar, pentru că există un «dar», nu cred că azi doamna Lăzureanu îl poate concura pe Marius Craina. Cu tot respectul, Marius Craina are o notorietate mult mai mare. Iar sondajele, să fim sinceri, nu o avantajează deloc pe Voichița Lăzureanu.

Eu știu, la fel cum știți și voi, cei de la PSD, că prima șansă o are Marius, un om care coagulează în jurul său oameni mulți (…) Așadar, domnule președinte Simonis, sper ca stânga să se coalizeze acolo unde adevărul nu este forțat de interese personale sau de salvare a unor funcții oricum efemere (…) Cât despre Consiliul Județean, este absolut ilar să vorbim despre câștigătorul Călin Dobra”, a notat Pau.

Și, dacă Simonis tot vorbea de sondaje, care ar indica faptul că deputatul Pro România și-a trage în jos partidul, acesta îi mai adresează o rugăminte. „Pentru că ați amintit de sondaje, vă rog să le faceți publice pe ultimele. Cred că nu sunt deloc încurajatoare pentru dumneavoastră”, încheie, „cu prietenie”, Adrian Pau.

About Post Author