Parcare cu 107 locuri între blocuri, în Dacia. Are SF, urmează proiect și execuție / FOTO

parcare

Prima parcare supraetajată de cartier are studiu de fezabilitate. La peste doi ani de când Primăria Timișoara promite realizarea primei investiții de acest gen. Se face în zona Dacia și va costa în jur de 1,7 milioane de euro.

Este gata, în sfârșit, studiul de fezabilitate pentru parcarea etajată din cartiere, pe care vrea s-o facă Primăria Timișoara. Construcția va avea 107 locuri de parcare, 26 de locuri pentru biciclete și două stații de încărcare pentru mașini electrice. Ea va fi ridicată pe strada Ulmului, în zona Dacia, unde au fost demolate, anul trecut, aproape 40 de garaje.

Costurile pentru parcare sunt estimate la 8,5 milioane de lei. Studiul de fezabilitate a fost comandat de Societatea de Drumuri Municipale. Prima parcare multinivel dintre blocuri este promisă de PMT din 2018. SDM a contractat pentru documentație o firmă din Cluj. Urmează acum licitația pentru proiect tehnic și execuție. E posibil ca acestea să fie scoase „la pachet” la licitație. „Suntem încrezători că lucrările vor începe anul acesta”, spun reprezentanții PMT.

About Post Author