O asistentă medicală din Iași s-a mutat șase luni la Timișoara, ca să lucreze, în pandemie, la Spitalul Militar

asistentă medicală

Și-a lăsat familia la Iași și a venit să lucreze, în următoarele șase luni, la Timișoara. Pentru că e nevoie de oameni. O asistentă medicală din capitala Moldovei a fost angajată la Spitalul Militar „Dr. Victor Popescu” din capitala Banatului.

E nevoie mare de oameni în sistemul sanitar din România, iar asta i-a făcut pe unii să nu țină cont de distanțe. Dacă pot ajuta, nu contează câteva sute de kilometri. Este ceea ce și-a spus o asistentă medicală din Iași, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”.

Astfel, Reasilvia Covașă a venit la Timișoara și va fi angajată, în următoarele șase luni, la spitalul militar. „Din dorința de a lucra în domeniul medical, deoarece locurile de muncă în care a activat erau pe o perioadă determinată, și-a depus dosarul de angajare, pe internet, pe locurile găsite vacante în perioada aceasta. A fost contactată de colegii noștri de la resurse umane, urmând a veni la Timișoara tocmai de la Iași. Are doi copii, de 7, respectiv 14 ani, care vor rămane la Iași cu tatăl lor, pe toată perioada de șase luni în care mama lor își va desfășura activitatea în spitalul timișorean”, spun cei de la Direcția Medicală a Ministerului Apărării.

„Doamne ajută să trecem cu bine peste pandemie și să putem spune că am izbăvit!”, este mesajul pe care l-a avut, pentru noii săi colegi de la Timișoara, asistenta medicală.

About Post Author