Noua listă a țărilor din care stai în carantină dacă vii în România. Au intrat Insulele Seychelles

seychelles

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat o nouă listă a țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra celor care sosesc în România.

Cei care vin în România din țările considerate cu risc epidemiologic ridicat trebuie să intre în carantină timp de 14 zile. Este vorba despre cei care sosesc din Gibraltar, Cehia, Andorra, Irlanda, Slovenia, San Marino, Marea Britanie, Panama, Israel, Lituania, SUA, Muntenegru, Portugalia, Cipru, Suedia, Monaco, Slovacia, Aruba, Letonia, Liechtenstein, Olanda, Estonia, Bonaire, Saint Eustatius și Saba, Elveția, Danemarca, Spania, Puerto Rico, Serbia, Georgia, Malta, Columbia, Sint Maarten, Italia, Insulele Caicos și Turkos, Africa de Sud, Croația, Luxemburg, Polonia, Franța, Germania, Austria, Seychelles, Emiratele Arabe Unite, Argentina, Canada, Palestina, Brazilia, Jersey.

Lista este valabilă de marți, 19 ianuarie, și conține 48 de state, față de 40, în cea adoptată anterior. Au ieșit de pe listă Rusia, Belarus, Turcia, Macedonia de Nord și Republica Moldova. Cei care vin din Franța trebuie să intre și ei în carantină. Iese însă de pe listă

About Post Author