Noi restricții pe Calea Stan Vidrighin. Se va circula pe bucata proaspăt asfaltată

Calea Stan Vidrighin

Primăria anunță instituirea de noi restricții pe Calea Stan Vidrighin. Acestea vor fi valabile în perioada 29 octombrie 2022 – 31 mai 2023. Se lucrează aici la reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea străzii.

Astfel, de sâmbătă, 29 octombrie, va fi închis traficul pe tronsonul cuprins între str. Constructorilor și Piața Gh. Domășnean și se va deschide pe celălalt sens de mers, respectiv pe tronsonul str. Cerna – Piața Gh. Domășnean. Practic, se va circula în dublu sens, cu câte o bandă pe sens, pe segmentul nou asfaltat.

În acest condiții, anunță STPT, de la aceeași dată, staţia provizorie de îmbarcare pentru linia 23, situată la intrare pe Calea Stan Vidrighin, sensul spre Piaţa Traian (staţia de lângă trecerea de pietoni aflată în apropierea companiei Draxlmaier Group), va fi mutată în sensul giratoriu de la AEM, lângă parcarea Auchan.

Contractul pentru această investiție a fost semnat la începutul lunii martie 2021. El include proiectare și execuție și are o durată totală de 36 de luni. Lucrarea costă 81,47 milioane de lei, cu TVA. A câștigat contractul asocierea Porr România – Porr Bau GmbH – CSV Infratech SRL – Swarco Traffic România – Vimato – Wiebe România – Electroechipament Industrial SRL – Sane – Longhersin.

About Post Author