Nimeni nu vrea să fie director la CJAS Timiș. A început concursul la București

A început concursul pentru ocuparea posturilor de director general la casele județene de asigurări de sănătate. Sunt trei județe în care nu s-a înscris nimeni, iar unul dintre ele este Timișul.

cjas timiș

Concursul este organizat la nivel național, iar prima probă se ține joi, 6 mai, la Spitalul Universitar de Urgență București. În următoarele patru zile va fi programat și un interviu al candidaților, pentru verificarea cunoștințelor teoretice și practice și a abilităților manageriale.

Potrivit g4media, care citează Biroul de Presă al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, s-au înscris la acest concurs 60 de persoane. În Alba, Bihor, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramureș, Mureș, Prahova, Suceava, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București sunt candidați unici. În Arad, Bistrița-Năsăud, Botoșani și Buzău sunt câte trei candidați, iar în Dâmbovița, patru. De asemenea, în 24 de județe, printre candidați se numără și actualii ocupanți ai funcțiilor.

Sunt însă trei județe în care nu s-a înscris nimeni. În Dolj, Olt și Timiș, procedura a fost anulată, deoarece nu a fost depus niciun dosar.

Numele candidaților sunt secretizate, pentru că aceștia au invocat regulamentul GDPR.

About Post Author