Jale la concursul de director la CJAS. Doar cinci candidați au trecut

Concursul pentru șefia caselor județene de asigurări de sănătate a fost un eșec. Numai cinci candidați din cei 33 care s-au prezentat au trecut de proba scrisă! Ultimul pe listă a adunat puțin peste 11 puncte din 100 posibile.

cjas

Doar cinci candidați la concursuri de directori ai CJAS au promovat proba scrisă, care a avut loc în 6 mai. Au fost 54 de persoane admise, dar numai 33 s-au și prezentat. Cele mai mari punctaje le-au avut candidați din Maramureș – 93,30 și Iași – 80,70. Ceilalți candidați care au făcut minimum 70 de puncte, așa cum prevede legea, au provenit din Tulcea, Cluj și Bistrița-Năsăud.

În Dâmbovița, unde au fost patru candidați, niciunul nu a îndeplinit baremul. Au căzut proba scrisă cei din La Dâmbovița, unde era cea mai mare concurență din țară – 4 candidați, care s-au și prezentat – au picat toți. Nu au mai luat proba scrisă candidați din Sălaj, Botoșani, Gorj, Bistrița-Năsăud, Arad, Tulcea, Neamț, OSNAJ, Vaslui, Brăila, Suceava, Buzău, Caraș-Severin, Argeș, Giurgiu și Galați. Cel mai mic punctaj a fost 11,63, din 100 posibile, obținut de un candidat din Dâmbovița.

Urmează interviul, care va avea loc la începutul săptămânii viitoare. Apoi va fi organizat, cândva, un nou concurs. Niciun candidat din Timiș nu s-a prezentat la actuala procedură.