Muzeul Serilor de Vară. Program până după apus, la Palatul Baroc

Muzeul Serilor de Vară

Muzeul Național de Artă din Timișoara trece la program special în lunile următoare. Expozițiile vor putea fi vizitate de miercuri până duminică, până seara. Cei care ies la plimbare sau la terase în Piața Unirii vor putea face, astfel, și incursiuni culturale.

Muzeul Național de Artă Timișoara devine Muzeul Serilor de Vară, grație unei inițiative care prevede schimbarea programului de vizitare pe perioada sezonului estival. Din 4 mai, Palatul Baroc poate fi vizitat, de miercuri până duminică, în intervalul orar 13 – 21, oferind astfel ocazia de a vizita expoziţiile permanente şi temporare şi după lăsarea serii.

Cei de la MNArT au luat această decizie pentru cei care doresc să exploreze colecțiile muzeului după programul de lucru, în perioada vacanței sau la finalul unei zile toride. „Interacțiunea socială din centrul orașului poate să fie frumos și constructiv continuată de interacțiunea culturală, prin cunoașterea unei lumi fascinante, conturate de capodoperele Palatului Baroc. Prin această inițiativă unică pentru Timișoara, dar practicată și de alte muzee de renume din străinătate, ne dorim ca murmurul serilor de vară din Piața Unirii să cuprindă și Muzeul Național de Artă Timișoara”, transmit cei de la muzeu.

About Post Author