Muzeul Național de Artă face angajări

Muzeul Național de Artă

Trei posturi au fost scoase la concurs, în această perioadă, de Muzeul Național de Artă Timișoara. Se caută un contabil, un sef de birou și un inspector, ambii pentru Biroul achiziții publice și administrativ.

Muzeul Național de Artă organizează, în perioada 17 – 20 octombrie, un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei funcții contractuale, conform HG 286 / 2011, modificată și completată prin HG 1027 / 2014.

Este nevoie de

un contabil-șef II (S), cu studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice și vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani

un șef birou II (S), la Biroul achiziții publice și administrativ, cu studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile științe inginerești, economice sau juridice și vechime în specialitatea studiilor de minimum 3 ani

un inspector de specialitate, gradul profesional I, studii superioare, la Biroul achiziții publice și administrativ, cu studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile științe economice sau juridice și vechime în specialitatea studiilor de minimum 2 ani. Postul este unul de achizitor (achiziții publice)

Data limită până la care candidații pot depune actele pentru dosarul de concurs este 5 octombrie, ora 14. Informații suplimentare se găsesc AICI. Proba scrisă va avea loc în 17 octombrie, iar interviul este programat în 20 octombrie.

About Post Author