Moș Crăciun în alb-violet. Druckeria a împărțit daruri copiilor din 10 localități / FOTO

druckeria

Moș Crăciun poartă câteodată (și) alb-violet și aduce zâmbete pe chipurile multor copii. S-a întâmplat și în 2021, pentru al 12-lea an la rând, când Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria a luat, din nou, la pas județele Timiș și Caraș-Severin.

Daruri şi zâmbete, dar și ceva mai multă speranță pentru familiilor mai puţin avute din vestul ţării. În 2021, Moşul alb-violet a fost mai darnic, fiindcă a fost ajutat de foarte multă lume. Druckeri, grupe întregi din Academia Politehnica, dar reprezentante ale Politehnicii Femina, inclusiv căpitanul Teo Meluţă, au vizitat 135 de familii, din 10 localități din Timiș și Caraș-Severin. Lor li s-au alăturat alb-violeţii seniori Cristi Scutaru şi Rareş Murariu şi internaţionalul Costel Pantilimon. Din sacul Moșului alb-violet au fost împărțite cu generozitate alimente, dulciuri, jucării, haine şi alte lucruri.

„A fost o acțiune reușită, dar eram convins că așa va fi, pentru că familia Poli este mare și mereu dispusă să ajute. A dovedit asta încă o dată și vreau să le mulțumesc tuturor pentru donații, implicare și ajutor. Sunt convins că am făcut fericiți și anul aceste atâtea suflete. Mulțumim lui Brian (n.r. Brian Filimon, fost jucător al Politehnicii, actual primar al comunei Măureni), preoților din Birda și Voiteg, asistentelor sociale de la Tomnatic și Tormac, pentru ajutorul acordat”, spune Adrian Sereţan, secretar AST Druckeria.

Acțiunea a durat mai multe zile și, pe rând, s-a poposit în case din Birda și Sângeorge, Voiteg, Tomnatic, Măureni și Șoșdea, dar și Tormac, cu satele Șipet și Cadăr. Și, pentru că în sac mai erau daruri, chiar în ajunul Crăciunului, „spiridușii” în alb-violet au trecut și la câteva familii din Jdioara. În total, 275 de copii au primit cadouri.