„Mo”, filmul toamnei, premieră la Timișoara. Cu Dana Rogoz și Radu Dragomir

mo

Filmul „Mo”, regizat de Radu Dragomir, va putea fi văzut pe ecranele din România din 4 octombrie. Pe 3 octombrie, la Timișoara are loc o premieră de gală, la care participă Dana Rogoz, cea care joacă rolul principal, și regizorul.

Mo” vorbește despre un subiect prea rar abordat în spațiul public din România: abuzul de putere și abuzul sexual. Acestea sunt prezentate foarte de aproape într-o lume în care tinerele femei ajung să fie victime sigure, iar lipsa de solidaritate între ele le lasă singure în relația cu prădătorul. „Ideea mi-a venit după ce am văzut o știre cu o studentă de la Cluj. Ea își filmase pe ascuns profesorul în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune Radu Dragomir.

Dana Rogoz, Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu sunt protagoniștii filmului. Acesta este debutul regizoral al lui Radu Dragomir, fiind selectat în competiția oficială de la Sarajevo. În România a rulat în avanpremieră la TIFF. Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir vin la Timișoara joi, 3 octombrie, de la ora 19,30, la Cinema City Shopping City. Filmul va putea fi văzut pe ecranele din România din 4 octombrie, distribuit de Bad Unicorn.