15 ianuarie 2021

Ioan Gârboni, internat la Terapie Intensivă. Are Covid

ioan gârboni

Directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Coriolan Gârboni, este în stare „ușor stabilă”, în secția ATI de la spitalul de boli infecțioase. El a fost confirmat cu Covid în urmă cu aproximativ două săptămâni.

În vârstă de 63 de ani, Ioan Coriolan Gârboni duce, în aceste zile, o bătălie foarte dură. Infectat cu coronavirus în urmă cu vreo două săptămâni, el este internat la Terapie Intensivă.

„Este internat momentan în Terapie Intensivă, sub supraveghere. Starea dânsului este ușor stabilă și îmbunătățită. Sperăm într-o ameliorare în zilele următoare, când ar putea fi transferat pe Secția de pneumologie”, spune dr. Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Gârboni este directorul Filarmonicii Banatul din 2006 și, în această perioadă, se împlinesc 38 de ani de când a devenit angajat al acestei instituții.

Noul coronavirus a lovit și în alte filarmonici din țară. La Cluj au fost infectați mai mulți muzicieni. La Târgu Mureș, managerul Filarmonicii de Stat, Vasile Cazan, a murit duminică dimineață, după ce a stat mai multe zile în ATI. Cazan avea 68 de ani și inițial stătuse în carantină acasă, de la finele lunii septembrie. Alți cinci angajați ai instituției erau confirmați cu Covid.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: