28 noiembrie 2020

Încă 3 cazuri de coronavirus în zona Făget. A mai apărut un focar într-un centru de minori

coronavirus

Zece focare de coronavirus în supravegherea DSP Timiș. Patru dintre acestea sunt în unități sanitare. A fost confirmat un focar într-un centru privat de îngrijire a minorilor.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) anunță că în Timiș sunt active 10 focare de Covid-19, aflate sub supraveghere. Este unul în plus față de ziua precedentă, într-un centru privat pentru îngrijirea minorilor, unde au apărut trei cazuri de SARS-Cov2. Potrivit DSP, în focarul de la Făget sunt 55 de cazuri de Covid-19 confirmate. După două zile cu niciun caz, în ultimele 24 de ore au apărut încă trei.

Continuă să crească numărul de cazuri din focarul de la Smithfield, unde acum sunt 215 cazuri, cu patru în plus față de ziua anterioară. Este de altfel singurul unde sunt mai multe cazuri, în afară de cel din zona carantinată.

Sunt sub supraveghere și focarele de la Spitalul Premiere – 6 cazuri, Spitalul de psihiatrie Gătaia – 12 cazuri, Oncohelp – 11 cazuri și Maternitatea Odobescu – 4 cazuri. La Gottlob nu au mai apărut cazuri suplimentare, sunt tot 11. Nu sunt creșteri de cazuri nici în celelalalte focare.

În Timiș sunt internate 174 de persoane cu Covid – 19, din care 9 la ATI. De la debutul pandemiei au fost confirmate cu coronavirus 1.233 de timișeni, din care 142 cadre medicale. Au fost înregistrate, până acum, 73 de decese.

1 thought on “Încă 3 cazuri de coronavirus în zona Făget. A mai apărut un focar într-un centru de minori

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: