În ce școli din Timiș copiii merg la ore față în față / LISTA OFICIALĂ

Ministerul Educației a publicat lista ratei de infectare cu Covid-19 în toate localitățile din România. În funcție de aceasta va începe școala în format fizic miercuri, 5 mai.

școli

În localitățile cu rata de infectare peste 1 / 1.000 locuitori vor merge, miercuri la școală, fizic, doar elevii din clasele primare. Cei de gimnaziu și liceu, cu excepția claselor terminale, vor face școală online. Potrivit listei publicate de Ministerul Educației, vor merge la școală după scenariul unu, adică față în față, elevii din peste 1.900 de localități.

Toți elevii din clasele terminale – clasa a VIII-a, a XII-a și a XIII-a – încep școala în 10 mai, cu excepția celor care se vor afla în localități carantinate.

În Timiș, merg la școală fizic, pentru că rata de infectare este sub 1, copiii din Saravale, Satchinez, Biled, Șandra, Giulvăz, Sânandrei, Traian Vuia, Ghizela, Mașloc, Bârna, Banloc, Uivar, Periam, Fibiș, Ciacova, Tomești, Liebling, Lovrin, Pădureni, Margina, Pesac, Făget, Jimbolia, Bethausen, Gavojdia, Darova, Sacoșu Turcesc, Lenauheim, Bogda, Brestovăț, Cărpiniș, Curtea, Denta, Foeni, Iecea Mare, Livezile, Mănăștiur, Ohaba Lungă, Secaș, Tomnatic, Topolovățu Mare și Vălcani.

Lista oficială a ME poate fi consultată aici. Tot ce este cu galben înseamnă școală online pentru clasele de gimnaziu și liceu, cu excepția celor terminale. (sursa foto: World Vision România)

About Post Author