5 iulie 2020

Harababura Vintage Fair: minunății produse local, în curte la Casa cu iederă

harababura

Alegeri etice, cu zero-waste și fără plastic. Plus produse realizate locale. E ceea ce propune, pentru acest weekend, Harababura Vintage Fair. E un eveniment cu și despre colecționari de vintage și designeri locali, cu intrare liberă.

Harababura Vintage Fair are loc în zilele de 4 și 5 iulie, în curte la Casa cu iederă, pe Bd. Corneliu Coposu 5. Vizitatorii sunt invitați să susțină designerii și antreprenorii locali, dar și să descopere concepte noi. Printre participanții confirmați la târg se numără Abru Green, Agnes Brown, Alexandru Ghencea, Apiarium, Artizana, Carine Arnakis, Cusut cu meșteșug, House of Botticia, L’arlesienne, L’aura, Lun, Mă ghindesc la tine, Maistor, Orfevru, Pur. Clothing, Reminiscent of, Sabine, Umai, We are Zakali și Woodescu.

Târgul este deschis în fiecare dintre cele două zile, între orele 12 și 21, și include selecții de DJ și târg de vinil. Sâmbătă, pupitrul este rezervat pentru o nouă sesiune de Girls Takeover, cu Noemi, Larisa, Jinx și Mini Zucchini. Duminică, cei de la Launmomentdat, Alur Discoball, Riot199, Who:ratio și Ulises se vor alătura evenimentului.

„Pentru siguranța tuturor se vor respecta toate măsurile de protecție impuse de lege. Vă rugăm să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru, păstrând distanța de cel puțin 1,5 m”, transmit organizatorii. Evenimentul este pus la cale de Harababura Vintage, în colaborare cu Launmomentdat și Casa cu iederă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: