Han tradițional: idee bună sau rea? Consultare publică despre Muzeul Satului

Muzeul Satului

Ar fi atrăgător un han tradițional la Muzeul Satului Bănățean? Sunteți invitați să contribuiți la „redesenarea” instituției de la Pădurea Verde, completând, până vineri, un chestionar.

Muzeul Satului Bănăţean, instituție de cultură finanțată de CJ Timiș, vrea să-și diversifice oferta, în așa fel încât să atragă cât mai mulți vizitatori.

„În aceste zile, muzeul derulează o consultare publică în rândul timișenilor, în calitate de potențiali vizitatori, prieteni deja ai muzeului sau cetățeni care au așteptări mai mari de la instituția culturală. Toți cei interesați să contribuie la revitalizarea Muzeului sunt rugați să completeze chestionarul disponibil AICI”, transmite CJ.

Ce fel de evenimente ați vrea să se desfășoare în Muzeul Satului Bănățean? Considerați că este oportună amenajarea în incinta muzeului a unui restaurant tradițional? Care sunt aspectele legate de infrastructură care în prezent vă nemulțumesc la Muzeul Satului? – sunt doar câteva dintre întrebările care se regăsesc în chestionar. Completarea acestuia durează cel mult cinci minute.

About Post Author