Gaze naturale oprite în Timișoara, Ghiroda, Giarmata Vii și Dumbrăvița

Pentru a permite realizarea unor lucrări la sistemul național de transport administrat de Transgaz S.A., Delgaz Grid va opri serviciul de distribuție a gazelor naturale marți, 5 octombrie, începând cu ora 8, integral în Ghiroda, Giarmata Vii și Dumbrăvița. De asemenea, va fi oprit acest serviciu și în Timișoara, pe străzile Grigore Alexandrescu (între Calea Aradului și Calea Torontalului), platforma industrială Torontalului, str. Arthur Rubinstein, Marius Moga, Ernest Neuman, Atanasie Demian, Aurel Contra, Ion Hobana, Ion Flueras, Marin Constantin și Loichița Vasile.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, începând cel mai probabil cu ora 22, cu posibilitatea continuării și pe parcursul zilei următoare.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. Cei care simt miros specific de gaz sunt rugați să sune ladispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid, la numerele de telefon 0800-800.928 sa 0265-200.928.