22 ianuarie 2021

Forumul Democrat al Germanilor din Banat susține candidați PNL. Cu o excepție: Primăria Timișoara

La alegerile din 27 septembrie, Forumul Democrat al Germanilor din Banat are candidați în câteva localități din Timiș, dar susține și propuneri ale PNL. Cu o excepție: la Primăria Timișoara.

Forumul Democrat al Germanilor din Banat își îndeamnă membrii și simpatizanții să voteze la Deta, Sântana, Jimbolia, Buziaș, Biled și Șag candidații propuși de comunitatea germană, pentru funcțiile de primar respectiv de consilier local. În cazul CJ Timiș, FDGR își anunță susținerea atât pentru Alin Nica, propunerea PNL la președinția instituției, cât și pentru lista liberalilor. Nemții din Banat înseamnă etnicii germani din Timișoara să voteze, de asemenea, lista PNL pentru CL Timișoara.

„Reamintim că pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara, Forumul German îl susține pe Dominic Fritz (Alianța USR PLUS)”, spune dr. Johann Fernbach, președintele FDGB. Explicația pentru aceste recomandări? „Considerăm că aceste opțiuni confirmă angajamentul Forumului German pentru o societate democratică, multietnică, multiculturală și europeană în Banat și România”, mai precizează Fernbach.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: