Flight Festival, primii artiști. 13 zile de muzică, artă și tehnologie

Flight Festival revine, spre toamnă, cu a treia ediție. Sunt aproape două săptămâni de program, în mai multe locuri din oraș, dar nu numai, unde muzica, arta și tehnologia vor fi la ele acasă. Apar și primii artiști confirmați.

flight festival

Organizatorii Flight Festival anunță a treia ediție a evenimentului care va avea loc în perioada 20 august – 1 septembrie, în Timișoara. În cele 13 zile de festival, veți putea alege între activitățile care se vor desfășura în locuri precum Bastionul Theresia, Grădina de Vară a Filarmonicii Banatul, D’arc pe mal, Piața Sf. Gheorghe, Iulius Town sau Aerodrom Cioca. Unele activități vor fi programate și în localitățile periurbane.

Pe partea de muzică, artiștii vor fi mai cu seamă români și acum apar și primele nume. Pe scena de la Cioca, în perioada 27 – 29 august, vor putea fi văzuți / ascultați Subcarpați, Vița de Vie, Golan, Robin and the Backstabbers, Moonlight Breakfast, Cred Că Sunt Extraterestru & Yardie Flo (Basska), Om la Lună, Melting Dice și K-LU. Alți artiști, inclusiv străini, urmează să fie anunțați nu peste multă vreme.

Iubitorii de teatru se vor putea bucura de diverse spectacole. Cinefilii sunt invitați la festivalul de film la care proiecțiile vor avea loc în aer liber, pe malul Begăi sau în parc. Va avea loc și o serie Tech Talks, la care sunt invitați, potrivit organizatorilor, „speakeri avangardiști”.

Biletele pentru Flight Festival pot cumpărate deja, la un prețuri early bird, în rețeaua Entertix și în rețeaua iabilet.ro. Evenimentul este organizat de Fundația Flight Timișoara, cu sprijinul autorităților locale și al partenerilor.