FITT împlinește 34 de ani. Invitație În Spatele Casei / PROGRAM

fitt

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) aniversează miercuri, 26 iunie, 34 de ani de la înființare. Sunteți invitați, cu această ocazie, la o serie de activități interactive culturale și creative.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) este o organizație neguvernamentală înființată în baza Decretului Lege nr.150/1990, condusă în exclusivitate de tineri și cu o activitate neîntreruptă din anul 1990. Casa Tineretului este, din 2016, primul – și unicul – deținător din România al Certificatului de Calitate pentru Centre de Tineret oferit de Consiliul Europei.

FITT este membră în șase platforme și rețele europene, ale căror scopuri variază de la spații pentru tineri, cetățenie activă, inovare socială, sector neguvernamental, cultură etc. și care au adus-o alături de alte 340 de organizații neguvernamentale și autorități publice din întreaga Europă.

De aniverasre, timișorenii sunt invitați miercuri, 26 iunie, de la ora 18, la ateliere, jocuri, concerte, expoziții și oportunități excelente de networking cu lideri de tineret, voluntari și alți tineri din zonă.

PROGRAM

ora 18
Jocuri supradimensionate (În Spatele Casei) – cu sprijinul Game On Festival
Escape Boxes (În Spatele Casei) – cu sprijinul Game On Festival
Personalizare cu serigrafie pe tricou sau plasă (În Spatele Casei)
Atelier 3D printing (studio teatru demisol)
Board Games (studio teatru demisol) – cu sprijinul Game On Festival
Expoziția participanților de la cursul Bazele Picturii (foaier parter)

ora 19
Vernisaj expoziție The Book of Portraits by Alina Sferle (galerie demisol)

ora 19,30
Concert: Kaleton, Monokrom (lansare single), The Bandits

About Post Author