Filmul „Miracol”, cu Ioana Bugarin în rolul principal, intră în cinematografe

ioana bugarin

„Miracol”, un thriller psihologic regizat de Bogdan George Apetri, intră de vineri, 4 februarie, în cinematografele din România. Unul dintre rolurile principale este deținut de timișoreanca Ioana Bugarin, care participa, vineri seară, la proiecția specială de la Cinema City Iulius.

„Miracol”, distribuit de Bold Films Studio, îmbină intensitatea unei drame și tensiunea unui thriller psihologic cu suspansul și intriga atent construită a unui film polițist. Filmul regizat de Bogdan George Apetri i are în rolurile principale pe Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu. Din distribuție mai fac parte Cezar Antal, Ovidiu Crișan, Valeriu Andriuță, Ana Ularu, Valentin Popescu, Marian Râlea, Nora Covali, Natalia Călin, Cătălina Moga, Olimpia Mălai, Vasile Muraru și Mircea Postelnicu.

Publicul va putea viziona „Miracol” de vineri, 4 februarie, pe ecranele a peste 40 de cinematografe din 20 de orașe din România. La avanpremiera de la Timișoara, programată la ora 19,30, vor participa regizorul Bogdan George Apetri și actorii Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu.

Împărțit în două capitole, „Miracol” o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din orașul vecin. Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere întâlnește o soartă neașteptată. A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu), inspectorul de poliție plecat pe urmele ei, care-i reface drumul pas cu pas.

După „Neidentificat”, câștigătorul trofeului Anonimul 2021, „Miracol” este a doua parte a unei trilogii a cărei acțiune se petrece în Piatra Neamț, orașul natal al ui Bogdan George Apetri, care este profesor de regie la universitatea Columbia, în New York. Imaginea filmului este semnată de Oleg Mutu, scenografia a fost realizată de Mihaela Poenaru, costumele sunt semnate de Liene Dobrāja, iar de machiaj s-a ocupat Bianca Boeroiu.

About Post Author