Festivalul Veverițelor de la Buziaș, distracție ca-n vremurile bune / FOTO

festivalul veverițelor

foto: Arhivă

Voie bună, poftă bună și veselie. Cam așa a fost, în weekend, la Buziaș, la Festivalul Veverițelor. Oamenii s-au bucurat să fie din nou împreună, să stea la masă cu prietenii și să se simtă bine. Ca-n vremurile de dinainte de pandemie. Iar cele mai bune sarmale au fost gătite, în acest an, de niște bucătari din Timișoara.

A fost plin de să n-ai unde arunca un ac în acest weekend, la Buziaș. Festivalul Veverițelor s-a ținut din nou, după pauza cauzată de pandemie, și a atras o mulțime de lume. Parcul din stațiune e încă în lucru, dar asta nu i-a împiedicat pe oameni să vină să petreacă în aer liber câteva ore plăcute, alături de prieteni și de familie.

S-au încins din nou grătarele și au sfârâit micii, spre bucuria pofticioșilor. Duminică dimineață, au fost drese, împachetate și puse la fiert sarmalele, pentru ca, după prânz, juriul să le aleagă pe cele mai gustoase. Clasamentul a fost următorul:

  • Locul 1 – Doringo Dream SRL
  • Locul 2 – Cosama West SRL, Casa Albă
  • Locul 3 – La Verde Bucătarul SRL
  • Mențiune 1 – Rebelya Food SRL
  • Mențiune 2 – Restaurantul La Fabian & Alessia SRL
  • Premiul Inimii „Uica Mihai” – Sio – Silva – Petre Erdos

Atmosfera a fost întreținută, duminică, de mai multe ansambluri populare, cu artiști invitați. „Suntem foarte mulțumiți că am putut organiza din nou acest festival. A fost multă lume, ca-n vremurile bune, ca să zic așa, și am simțit cât de mult le-au lipsit oamenilor ocaziile de a se întâlni. Buziașul e bucuros să primească oaspeți și vă așteaptă să-l descoperiți în această vară”, spune primarul Sorin Munteanu.

About Post Author