22 ianuarie 2021

Două centre de vaccinare anti-Covid în Timișoara. Cele din județ nu au fost anunțate oficial

vaccinare

Etapa a II-a a campaniei de vaccinare anti-Covid începe luni, 18 ianuarie. Momentan, în Timișoara, din cele 11 spații, vor funcționa două. În județ sunt alte câteva, potrivit mai multor surse.

„Lucrăm împreună cu Prefectura și DSP pentru deschiderea, în cel mai scurt timp, a tuturor centrelor de vaccinare. Primăria Timișoara a pus la dispoziție, și cu ajutorul unor companii private, 17 spații destinate vaccinării. Sunt 11 centre de vaccinare întrucât mai multe spații se află în aceeași locație. Deocamdată, Centrul Județean de Coordonare si Conducere a Interventiei ne-a solicitat alocarea a două centre. Continuăm amenajarea celorlalte și le punem la dispoziție etapizat, pe măsură ce ni se cere”, a transmis, joi seară, primarul Dominic Fritz.

Cele două centre sunt la Spitalul CFR și la Iulius Town. În cel de-al doilea caz, vaccinarea va fi realizată de echipe de la spitalele Municipal și „Louis Țurcanu”, aflate în ordinea PMT.

Neoficial, pentru că informația nu vine decât de pe surse, sunt pregătite să fie deschise centre de vaccinare în Lugoj, Deta, Sânnicolau Mare și Făget, la spitalele locale, dar și la Ghiroda și Dumbrăvița.

Vaccinarea va începe luni. Înscrierea se face pe platforma națională, începând de vineri, 15 ianuarie, ora 15.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: