29 martie 2020

De toate, pentru toți. La Harababura Vintage Fair

harababura

Artiști contemporani și colecționari de vechituri vă așteaptă, de vineri până duminică, în Bastionul Maria Theresia, între galeria Calpe și fostul Jazzissimo. Este Harababura Vintage Fair, unde moda, frumusețea și buna dispoziție sunt la ele acasă.

Sunt aproximativ 25 de expozanți, iar produsele cuprind aranjamente din plante sau din macrameuri, creme și loțiuni de îngrijire, piese de mobilier mid-century, cărți și reviste, accesorii și piese vestimentare. Harababura Vintage Fair este locul unde vechiul devine prețios contemporan. Expozanții de vintage pregătesc piese vestimentare specifice anilor ’70, ’80 și ’90, precum și colecții de muzică pe vinil și CD.

Târgul este deschis de vineri, 21 februarie, până duminică, 23 februarie, între orele 14 și 20, iar intrarea este liberă. Programul zilelor de sâmbătă și duminică include selecții muzicale din partea unor invitați speciali. Ziua de sâmbătă are tematica Girls Takeover, cu D.lia, Florita, Mitsubitchi, Noemi, Silvana și skeutadittaleur. Duminică, cei de la Launmomentdat se alătură petrecerii cu flo’, Larrybwoy, Riot199, Ulises și Who:ratio.

Harababura a luat naștere în 2017, ca o platformă online de fotografie și fashion sustenabil. În prezent, Harababura colaborează cu designeri, fotografi și fotomodele din Timișoara, pentru a realiza proiecte editoriale care încurajeză un stil de viață sustenabil.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: