21 ianuarie 2021

Cum era să rămână Primăria Timișoara în beznă. Robu i-a lăsat lui Fritz facturi neplătite de 2 milioane de lei

„Cadou” de la administrația Robu pentru administrația Fritz: două milioane de lei, facturi neplătite la… curent. Primăria Timișoara putea rămâne în beznă, ca ultimul rău-platnic. Erau chiar și facturi neînregistrate!

După numai o săptămână în biroul de pe CD Loga 1, primarul Dominic Fritz începe să numere… surprizele lăsate de predecesorul său. Una dintre ele, deloc ieftină și cu potențiale efecte grave. Practic, Primăria Timișoara a „uitat” să plătească energia electrică consumată, așa că a primit somație din partea furnizorului.

„Am fost surprins de o somație de întrerupere a furnizării curentului. Sunt 2 milioane de lei facturi neplătite pentru curent în Primăria Timișoara. Unele dintre ele nu sunt scadente. De fapt, multe sunt”, a anunțat, marți, Fritz. Este vorba despre curent electric consumat în clădirea de pe CD Loga 1 și alte imobile care aparțin municipalității.

Lucrurile merg și mai departe. În scriptele primăriei nici nu există unele facturi. „Am găsit că facturi în valoare de 153.000 de lei nici nu au fost înregistrate. Deci sunt facturi de care nu știa nimeni aici. Dacă nu le-aș fi găsit, atunci ni s-ar fi tăiat curentul în câteva zile. Bineînțeles că vom plăti aceste facturi și nu se va tăia curentul în Primăria Timișoara”, a explicat edilul șef. (sursa foto: www.renasterea.ro)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: