Cum arată biletul unic de intrare la muzeele din Timișoara. S-a terminat concursul / FOTO

MNArT anunță rezultatele concursului de design organizat în vederea selectării biletului unic pentru cele trei muzee din subordinea Consiliului Județean Timiș. Au fost 22 de propuneri, care au fost evaluate de opt membri ai juriului.

biletul unic

Evaluatorii au fost: prof. univ. dr. Camil Mihăescu și conf. univ. dr. Eduard Jakabhazi, de la programul Design, al Facultății de Arte și Design, prof. univ. dr. Adriana Lucaciu și conf. univ. dr. Remus Rotaru, de la Grafică, Loredana Lungu, din partea CJ Timiș, Dan Radosav, Claudiu Ilaș și Filip Petcu, directorii celor trei muzee.

Evaluarea a fost organizată de MNArT și s-a făcut de la distanță. După centralizarea datelor, cel mai mare punctaj l-a avut Csilla Cristina Spinochi, înscrisă în concurs cu propunerea cu numărul 14. Ea a adunat 68 din cele maximum 100 de puncte posibile.

Consilierii județeni au aprobat la începutul lunii mai, introducerea „Biletului unic de vizitare”, valabil la Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă și Muzeului Satului Bănățean. „Prezenta convenție – cadru se încheie pentru o durată de trei ani (…) cu posibilitatea prelungirii, în condițiile legii. Prezenta convenție – cadru se prelungește automat, cu perioade succesive de trei ani”, scrie în referatul proiectului votat în plenul CJ.

CJ Timiș se ocupa de crearea cadrului legal pentru implementarea biletului unic și va stabili valoarea acestuia. Vor exista, de asemenea, abonamente săptămânale și/sau lunare. Și biletele, și abonamentele vor fi putea plătite în sistem electronic.

About Post Author