Conacul Mocioni din Foeni, la a treia licitație pentru diriginte de șantier

conacul mocioni

sursa foto: www.prinbanat.ro

Poate a treia oară e cu noroc. CJ Timiș încearcă din nou să găsească un diriginte de șantier, pentru a putea începe lucrările de la Conacul Mocioni din Foeni. Până acum nu a fost depusă nicio ofertă.

CJ Timiș a pornit a treia licitație pentru dirigenție de șantier la reabilitarea de la Conacul Mocioni. În doar ceva mai mult de o lună, instituția a avut două proceduri anulate, ultima în urmă cu trei săptămâni.

Suma oferită este și de această dată de puțin peste 228.000 lei, cu TVA. La ultima licitație, o firmă a solicitat clarificări, dar, în cele din urmă, nu a depus ofertă.

Contractul de execuție de la Conacul Mocioni din Foeni a fost semnat în decembrie 2021, cu asocierea TT & Co Solaria Grup – Euras SRL – Graphic Space SRL. Reabilitarea va costa 11,6 milioane de lei, cu TVA. Aproximativ 80% din bani vin din programul Ro-Cultura, prin granturi norvegiene. Investiția va fi realizată într-un parteneriat cu islandezii de la North Consulting și cu Institutul Intercultural.

Lucrările vizează reparații la pod, refacere tencuieli în interior și pe fațadă, refacere pardoseli de parchet, pardoseli noi, placări faianță, restaurare tâmplării existente și tâmplărie nouă din lemn stratificat. Șantierul trebuie finalizat în 36 de luni. Ofertele pentru dirigenția de șantier pot fi depuse până în 12 august.

About Post Author