Cod galben de vânt. Vin și ploile

vânt

foto: Arhivă

Vreme capricioasă în vestul României, unde temperaturile vor fi ridicate pentru această perioadă a anului. În același timp însă, va fi vânt puternic și va ploua.

Meteorologii au emis un cod galben de vânt valabil între 3 noiembrie, ora 20, și 4 noiembrie, ora 23. El va afecta județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor și zona de munte a județului Hunedoara. La munte vor fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 60-80 km/h, iar la altitudini de peste 1.700 m, rafalele vor depăși 90-100 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi la început în județul Caraș-Severin, iar din a doua parte a nopții de miercuri spre joi (3 / 4 noiembrie), treptat vântul se va intensifica și în județele Timiș, Arad și Bihor, cu rafale de 55-70 km/h.

De joi până duminică este în vigoare o informare meteo de ploi. Aceasta va fi valabilă în intervalul joi, 4 noiembrie, ora 20 – sâmbătă, 6 noiembrie, ora 10. În vestul țării va ploua, moderat cantitativ, iar cantitățile de apă cumulate vor depăși local 20-30 l/mp și, pe arii restrânse, 40-60 l/mp.

About Post Author