Centrul de Proiecte face angajări. Sunt șase posturi disponibile

centrul de proiecte

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara are nevoie de oameni. Se apropie anul 2023, iar activitatea în domeniul cultural va fi din ce în ce mai intensă. În acest moment, sunt disponibile șase posturi, iar cei interesați pot depune CV-uri.

Centrul de Proiecte este instituția care împarte finanțările nerambursabile de la bugetul local, pentru proiecte de cultură, tineret sau sport. Pentru că vor fi tot mai multe activități în perioada următoare, este nevoie de mai mulți oameni, așa că sunt scoase la concurs șase posturi.

Se caută expert producție foto-video, expert programe și proiecte, expert tehnic general inspector de specialitate – operator sunet, lumini, imagini și inspector de specialitate contabilitate. Pentru acestea, CV-urile pot fi depuse până în 8 iulie. Ultimul post scos la concurs este cel de expert programare spații, care va colabora cu operatorii culturali și contribuie la stabilirea calendarului de activități. Cei interesați de acest post pot depune CV-urile până în 13 iulie.

Toate detalii se găsesc AICI.

About Post Author