Bilete la John Malkovich, duminică, doar la casierie

John Malkovich

sursa foto: www.wroclaw.pl

Teatrul Național Timișoara a decis să vândă ultimele bilete la cele două reprezentații cu spectacolul The Infernal Comedy / Comedia infernală, cu John Malkovich, doar la casierie. Vineri dimineață anunțase că va vinde doar online și au fost nenumărate plângeri din cauza sistemului. Acum TNTm își cere scuze pentru situația creată.

„Teatrul Național a decis ca, începând de duminică, 21 mai, de la ora 15, să continue vânzarea biletelor doar prin agenția de bilete Mărășești. Vânzarea online va fi sistată la finalul acestei zile, biletele pentru care sunt deja făcute rezervări online putând fi achiziționate doar în cursul zilei de astăzi”, a transmis TNTm, sâmbătă seară.

Vineri dimineață, după ce anunțase inițial că biletele vor fi vândute și online, și la casierie, Tatrul Național s-a răzgândit și a decis să nu vândă defel bilete la casierie. Explicația: „din dorința de a oferi acces tuturor doritorilor, atât din Timișoara, cât și din România sau din Europa”.

„Dezmințim orice comentarii și insinuări”

Vineri seară, la ora 19, s-a deschis vânzarea online și, după aproximativ 5 minute, site-ul a început să dea erori. Cine a reușit să cumpere bilete a făcut-o din pur noroc, pentru că, după cum arată comentariile de pe rețelele de socializare, zeci de oameni nu au putut fie să selecteze, fie să plătească.

„Începând de vineri, 19 mai 2023, ora 19, toate biletele achiziționate până în acest moment au fost cumpărate strict în format online, din numeroase locații, conform raportului de vânzare electronică, ocazie cu care dezmințim orice comentarii și insinuări privind corectitudinea modalității de gestionare a biletelor puse în vânzare. Achiziționarea biletelor (…) a fost îngreunată de avalanșa miilor de accesări simultane, ceea ce a dus la blocaje nedorite ale acestora, dificil de stabilizat. (…) Teatrul Național mulțumește publicului pentru înțelegere și regretă această situație neprevăzută”, vine oficial explicația. Nu se știe câte bilete mai sunt disponibile.

About Post Author