Biblioteca vie: povești de viață impresionante, la un an de război în Ucraina

biblioteca vie

La un an de la începutul războiului care le-a schimbat dramatic viețile, ucrainenii care și-au găsit un cămin temporar în Timișoara sunt gata să-și spună povestea. Biblioteca vie este un experiment de suflet, în care puteți face cunoștință cu acele „cărți umane” care și-au părăsit țara din cauza războiului.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) vă așteaptă în 23 februarie, de la ora 17, la Casa Tineretului. Puteți participa la Biblioteca vie, un eveniment în care puteți cunoaște „cărți vii” cu povești impresionante.

Precum cititul unor cărți, veți avea șansă de a purta conversații 1:1 cu o parte din membrii comunității ucrainene stabiliți la Timișoara în ultimul an și de a afla istoriile personale, gândurile și planurile acestora.

Cei care doresc să participe, să fie „cărți” sau voluntari, sunt invitați să completeze formularul de înscriere AICI.

Biblioteca vie este un eveniment în oglindă, care are loc în Casa Tineretului și în alte centre de tineret din țară. Ea este implementată de FITT și coordonată de Fundația Națională pentru Tineret, cu sprijin financiar din partea ActionAid International.

About Post Author