Bază sportivă de 1,6 milioane de euro în Buziaș, promisă de CNI

buziaș

În Buziaș va fi construită o bază sportivă nou-nouță, cu două terenuri de fotbal și nocturnă. Banii vor veni de la Compania Națională de Investiții, care a estimat costuri de peste 1,6 milioane de euro.

Vechea bază sportivă de pe strada Mihai Eminescu din Buziaș se va transforma cu bani de la guvern. A fost făcut un prim pas, printr-un ordin de ministru care adaugă Listei-sinteză a obiectivelor de investiții din Programul național de construcții de interes public sau social încă 14 amplasamente.

„Printre acestea, spre marea noastră satisfacție, se numără și baza sportivă din Buziaș, care urmează a fi construită în locul celei existente acum, pe str. Mihai Eminescu nr. 51. Investiția va curpinde două terenuri de fotbal (unul mare și altul mic), ambele sintetice, dotate cu nocturnă, șase vestiare și cu tribune. Investiția va fi finanțată de Compania Națională de Investiții (CNI) și are o valoare estimată de 8,15 milioane lei”, spune primarul Sorin Munteanu.

Terenul cel mare va avea o tribună cu 500 de locuri, fiind omologat UEFA și FRF. Cel mic va fi marcat pentru mini-fotbal, handbal, baschet și tenis. Este, de asemenea, și o parcare.

About Post Author