Bărcile trăsnite se întorc pe Bega. Au început înscrierile / FOTO

bărci trăsnite

Make it! Race it! Recycle it!, singura competiție cu ambarcațiuni din materiale reciclabile, revine și în 2022. Ediția cu numărul șase e programată în 18 iunie, pe Bega, și vor fi puse în joc șapte trofee.

Make it! Race it! Recycle it!, o competiție neconvențională unică în România, a fost inițiată de EcoStuff România. La cele cinci ediții de până acum au participat 90 de echipaje reprezentând 50 de companii și ONG-uri.

Și în acest an, echipele participante își vor construi o ambarcațiune folosind materiale recuperate și reciclabile și vor concura cu ea. După curse, fiecare echipaj își va demonta ambarcațiunea și va recupera sau va da spre reciclat deșeurile reciclabile din care a fost construită. Evenimentul se adresează companiilor, instituțiilor, ong-urilor, liceelor și grupurilor de prieteni.

Participanții vor concura pentru cele șapte trofee: Cea mai rapidă ambarcațiune, Cea mai faină temă, Saved by the bell, Popularitate/Impresie artistică, Premiul special EcoStuff, Titanic Award, People’s Choice Award. Pe lângă acestea, un premiu special „People’s Choice” va fi acordat echipajului care a construit cea mai faină ambarcațiune din ultimii 5 ani. Doritorii pot vota AICI.

MRR 2022 va avea loc sâmbătă, 18 iunie, pe râul Bega, în spatele Catedralei. Înscrierile se pot face AICI, până luni, 30 mai.

About Post Author