Arad Open Air Festival, primii artiști: Subcarpați, Spike și Deliric x Silent Strike

arad open air

Arad Open Air Festival, adică 72 de ore de distracție, ziua și noaptea, are loc în perioada 26-28 iunie pe Aeroportul Arad. Prima surpriză dezvăluită de orgnizatori: un „tobogan” de apă de 150 metri. Au fost anunțați și primii artiști: Subcarpați, Spike și Deliric x Silent Strike, cu invitații CTC și Dan Basu.

Arad Open Air Festival a ajuns la ediția cu numărul cinci și va însemna, în acest an, 72 de ore de muzică live și DJ seturi, dar nu numai. Una dintre noutățile din acest an este AOA Summer Slide, un „tobogan” de apă de 150 de metri în jurul căruia s-a conturat și conceptul din acest an. „Sărbătorim toate lucrurile care ne ajută să ne simțim vii. Ne dorim să avem parte de trei zile cu momente magice, alături de prieteni, ascultând trupele preferate și răcorindu-ne pe Summer Slide”, spune transmite Glad Varga, organizator Arad Open Air Festival.

Primii artiști anunțați sunt Subcarpați, Spike, Deliric x Silent Strike, cu invitații CTC și Dan Basu, care vor susține show-uri live. Urmează Hype Legends, James Aki, Manuel Riva, Mike Kross, Paul Damixie, Sasha Lopez, DJ Shiver, Vali Bărbulescu. Ca în fiecare an, ABC revine la AOA cu o scenă specială, dedicată muzicii electronice. Suciu, Raresh, Priku și SIT, Herk, Somesan, Bread&Butter, Timirash sunt cei care n-or să vă lase să mergeți la culcare decât spre dimineață.

Abonamentele de Early Bird pot fi cumpărate de aici și includ accesul de la AOA Summer Slide pentru o sesiune de trei ore.

About Post Author