Aproape 400 de amenzi în trafic, în weekend, în Timiș

trafic

sursa foto: Arhivă

Trei sferturi din participanții la trafic legitimați în trafic în weekend, în Timiș, au fost amendați de polițiști. Câteva zeci de șoferi au rămas fără permise de conducere.

Polițiștii rutieri au acționat, în ultimul weekend, pe șoselele din Timiș, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Au fost legitimate peste 550 de persoane și au fost controlate 480 de autovehicule. De asemenea, au fost efectuate 294 de testări cu aparatul etilotest și 20 cu aparatul drugtest.

„Polițiștii au aplicat 379 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 109.910 lei, pentru nerespectarea prevederilor rutiere, conform O.U.G. 195/2002R. Dintre acestea, 238 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, a transmis IPJ Timiș.

Au fost reținute 37 de permise de conducere, fiind retrase nouă certificate de înmatriculare. Polițiștii au constat și nouă infracțiuni rutiere: cinci pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și câte două, pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, respectiv pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

About Post Author