Apare SubRadar, al nouălea album Implant pentru Refuz. Despre prieteni şi prietenii

implant pentru refuz

Fanii Implant pentru Refuz vor avea o surpriză plăcută la concertul din 20 aprilie de la FABER. Trupa lansează vinilul SubRadar, care celebrează prieteni şi prietenii și cuprinde piese realizate în colaborare cu artişti dragi şi apropiaţi trupei.

Se regăsesc, așadar, pe acest al nouălea album IPR, Adrian Despot (Viţa de Vie), Cătălin Chelemen (Coma), Nik Făgădar (Luna Amară), Bean (Subcarpaţi), Junkyard (ROA), DJ Hefe (Coma), Dan Byron (Byron), Andrei Robin Proca (Robin And The Backstabbers), Laura Brat (Partizan, Grey Matters), Teo Milea, Dora Gaitanovici.

„SubRadar tratează linia subţire ce separă negrul de alb, cerul de pământ, o zonă de zbor liber, de încolţire a ideilor ce nu pot fi controlate şi exprimate în termeni clari, în alb sau negru. Lansarea inițială în format digital şi codul pentru download au fost printate pe o hârtie specială care, odată plantată, se transforma în flori de vară”, transmit cei de la FABER.

Dacă nu ți-ai luat încă bilet la concertul Implant pentru Refuz & HVNDS, în deschidere Imund, e momentul s-o faci, AICI.

***
Vinilul va fi lansat cu suportul lui Emil Biebel, prin Viniloteca.
Mix și master realizate de Lukinich Attila (Moshu) – DSPro studio
Artwork: Andrei Puică

About Post Author