7 iunie 2020

Al treilea caz de coronavirus la Timișoara: un băiat de 16 ani

coronavirus

La Timișoara au fost efectuate, miercuri, 19 teste pentru persoane care au fost în contact cu cei doi pacienți infectați deja cu virusul Covid – 19. Unul singur a fost pozitiv: cel al unui băiat de 16 ani. El va fi dus cu izoleta la spitalul de boli infecțioase.

Miercuri, la Timișoara s-au lucrat 19 probe recoltate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Judetului Timiș de la contacții celor 2 cazuri deja confirmate de coronavirus. Este vorba despre 14 probe pentru contacții femeii de 38 de ani, respectiv 5 probe pentru contacții bărbatului de 47 de ani. „Toate probele au fost negative, cu o singură excepție. Este vorba despre un băiat de 16 ani, care va fi adus cu izoleta la spital”, a anunțat dr. Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Din primele informații, se pare că este vorba despre nepotul bărbatului internat marți.

Cei de la DSP urmează să recolteze. miercuri, probe contacții apropiați ai pacientei depistată pozitiv, aflați în a 13-a zi de la ultimul contact cu aceasta.

În Timiș sunt 516 persoane izolate la domiciliu si monitorizate de reprezentanții DSP. Nu sunt persoane care sa necesite carantină. Cei doi pacienți pozitivi cu noul coronavirus Covid – 19 internați la Spitalul „Dr.Victor Babeș” sunt cu stare generală bună, asimptomatici.

1 thought on “Al treilea caz de coronavirus la Timișoara: un băiat de 16 ani

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: