Admitere de toamnă la UVT. Sunt 11 programe noi de masterat

smart diaspora

Universitatea de Vest deschide, în 7 septembrie, sesiunea de toamnă a procesului de admitere online. La o singură adresă web se găsesc toate datele necesare pentru informare, înscriere, clasificare a candidaților și confirmare a locurilor, pentru toate programele de studii ale celor 11 facultăți componente.

Pe platforma admitere.uvt.ro este disponibilă lista completă a locurilor finanțate de la bugetul de stat și a celor cu taxă, pentru toate programele de studii universitare de licență, masterat și doctorat oferite în această sesiune de admitere. Sunt și 11 programe de studii universitare de masterat noi, din care cinci de masterat didactic, dedicate exclusiv formării cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Celelalte programe de studii universitare de masterat recent acreditate de UVT sunt: Arte vizuale – Design interior și de produs, Patrimoniu, restaurare și curatoriat în artele vizuale, Sculptură și ceramică; Drept – Drept fiscal (formă de învățământ cu frecvență redusă); Geografie – Geographic Information Systems (program de studii universitare de masterat de cercetare, în limba engleză); Management – Global Entrepreneurship, Economics and Management.

„După prima sesiune de admitere, pe care am organizat-o în iulie 2020, în noul format online, când și-au confirmat înscrierea peste 4.500 de noi studenți, anunțăm noua grilă de locuri disponibile pentru procesul de admitere de toamnă. Dascălii și cercetătorii comunității academice din UVT, dar și studenții, își doresc reluarea activităților față în față, în formatul cel mai favorabil pentru educația universitară. Sperăm ca evoluția epidemiologică să ne permită reluarea activităților clasice la cursuri, seminare și laboratoare, cu respectarea tuturor măsurilor de precauție anti-coronavirus”, spune prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT.

UVT este prima universitate din țară care a integrat prin instrumente web toate etapele admiterii online, pe platforma https://admitere.uvt.ro/. Aplicația universitară dedicată admiterii la UVT este cea mai complexă aplicație de informare și desfășurare online a înscrierilor la universitate.

About Post Author