ADID va avea stand la Festivalul Codru. Cu multe activități pentru copii / FOTO

adid

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș (ADID Timiș) va fi prezentă la Codru Festival. Copiii vor putea să participe la mai multe activități educative și vor putea chiar să le explice părinților de ce e importantă reciclarea.

Codru Festival are loc în perioada 25 – 28 august, în Pădurea Bistra. Vor fi concerte și multe alte activități pentru toate vârstele. Cei de la ADID au pregătit o serie de activități educative dedicate copiilor. Cei mici vor învăța despre gestionarea corectă a deșeurilor, cum se realizează colectarea separată, ce este reciclarea și cum putem contribui fiecare dintre noi la protejarea mediului.

no images were found

„Ne alăturăm misiunii Codru, aceea de a păstra pădurea vie și de a proteja natura. Această misiune trebuie să fie a noastră, a tuturor, pentru a ne bucura în totalitate de adevărata frumusește a naturii. Vă așteptăm alături de noi în această misiune importantă”, spune Cristian Moș, președintele ADID Timiș.

Codru este un eveniment eco-friendly, iar fiecare bilet cumpărat este un copac plantat. Până acum, inițiatorii evenimentului au organizat două sesiuni de plantare și ecologizare, în cadrul cărora au fost plantați 8.000 de puieți.

Programul activităților organizate de ADID Timiș va fi următorul:

  • Joi – orele 16 – 20
  • Vineri – orele 16 – 20
  • Sâmbătă – orele 12 -20
  • Duminică – orele 16 – 20

About Post Author